Jelentkezés nyelvvizsgára

 ECL vizsgára jelentkezéskor a vizsgázó  választhatja:

- csak a szóbeli (hallás utáni értés és szóbeli kommunikáció), vagy 

- csak az írásbeli (olvasott szövegértés és írásbeli kommunikáció) vagy 

- a komplex (szóbeli és írásbeli) vizsgát.

 Jelentkezés:

Lehetőség van online vagy papír alapú jelentkezésre.

 

Online jelentkezés: www.ecl.hu oldalon Jelentkezés linkre kattintva

Papír alapú jelentkezés: a SZIGNUM titkárságán, amelyhez a jelentkezési lap letölthető itt, illetve beszerezhető a SZIGNUM titkárságán Szabó Anitánál.

 

Fontos!

Számlaigény esetén az on-line regisztrációkor meg kell adni a számlázási adatokat, valamint az átutalás közleményében fel kell tüntetni a vizsgázói azonosítót és a vizsgázó nevét (az összeg(ek) befizetéséhez szükséges pontos banki adatok a regisztrációkor létrejövő Vizsgázói oldalon találhatóak). A papír alapú jelentkezési lap kitöltésekor szintén meg kell adni a számlázási adatokat, és amennyiben rendelkezésre áll a vizsgázói azonosító, azt is fel kell tüntetni a befizetési csekk közlemény rovatában.

 

A jelentkezéssel elfogadásra kerül, hogy a fentiek hiányában számla kiállítására nincs mód. Ennek elmulasztása esetén – utólag – névre szóló befizetési igazolást áll módunkban kiadni.”

 

Kérjük vizsgázóinkat, hogy ügyeljenek adataik helyes felvitelére. Online jelentkezőink igény esetén az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen a jelentkezési határidőig nevezhetnek meg szóbeli vizsgapartnert.

A nyelvvizsgára jelentkezés csak  a nyelvvizsgadíj befizetésével érvényes. A vizsgadíjat a jelentkezési határidőig kell befizetni!

A vizsgaidőpontokról  e-mailben küldünk értesítést. Kérjük, hogy amennyiben a kiértesítő levél nem érkezik meg 10 nappal a vizsga előtt, ellenőrizze spam fiókját illetve jelezze ezt felénk (Elérhetőség)

Vizsgaeredmények megtekintése a www.ecl.hu honlapon.

Bizonyítványa személyes átvételének időpontjáról emailben értesítjük.