Alsó tagozat bemutatkozás

 

ALSÓ TAGOZAT

Intézményünk első négy évfolyama fontos részét képezi életünknek, alapja a nálunk folyó értékes oktató-nevelő munkának, valódi közösséget jelent. Kis létszámú osztályainkban lehetőség nyílik az egyéni foglalkoztatásra. Felkészült tanítóink szorosan együttműködve törekszenek az eredményes pedagógiai tevékenységre.

Szakmai munkaközösségük hatékony, kreatív, fiatalos csoport. Tagjai rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken, városi és a Katolikus Pedagógiai Intézet által szervezett konferenciákon, előadásokon. Az elmúlt évben suliváró játszóházat, az idei tanévben idegen nyelvi foglalkozásokat szerveztek munkatársaink. Több kollégánk tevékenységét kitüntetéssel, elismeréssel jutalmazták már.

Az alsó tagozatos munka intézményünkben felújított, korszerű tantermekben folyik, az épület központi szárnyában. A négy évfolyam helyének kialakítása biztosítja a nyugodt tanulás feltételeit, az egymással való folyamatos kapcsolattartást, de az iskola életébe is szervesen illeszkedik.

A délelőtt folyó oktatást, az ezt követő napközi zárja egységbe. A tanító párok azonos elvek és követelmények betartatásával segítik a diákok fejlődését.

A délutáni foglalkozások változatosak. Beépítettek a néptánc órák, számos szakköri lehetőséget biztosítunk a gyerekek számára, foci, rajz, úszás, informatika, kézműves és ministráns órákon vehetnek részt. Angyalok kórusa elnevezésű énekkarunkba bekapcsolódhatnak tehetséges diákjaink.

A Magán Zeneiskola tanárai helyben biztosítják a hegedű, cselló, zongora, fuvola, furulya, klarinét, gitár hangszerek oktatását. Vidéki tanulóink számára modern kollégiumunkban biztosítunk ellátást.

 

 

Tanítóink