Jilly Viktor a SZIGNUM-ban

 2012. február 27. (hétfő) 13.30-tól  Jilly Viktor, a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanára tart  bemutató órával egybekötött továbbképzést angol tanároknak.

 

 

Az országszerte népszerű képzés tematikája:

 

Az első blokkban az előadó kiosztja a bemutató óra vázlatát, megjelöli az óra célját, és részletekbe menően megvitatja a célhoz vezető lépéseket.

A második órában a kollégák megtekintik a bemutatót. Ezt követi a harmadik negyvenöt percben a részletes óramegbeszélés, amelyben a résztvevők megvitatják, hogy mi valósult meg az elképzelésekből, mennyiben és milyen célból tért el a tanár az eredeti óravázlattól, illetve sok más gyakorlati és elméleti kérdés.

Az utolsó blokk műhelyfoglalkozásának középpontjába a New English File tankönyv kerül. Itt szó esik a könyv témáinak motiváló erejéről, a különböző készségek fejlesztéséről, szókincs- és nyelvtantanításról, továbbá arról, hogy mennyire készíti fel a tanulókat a New English File a valódi kommunikatív helyzetekre, illetve a nyelvvizsgákra, és a kétszintű érettségire. 

 

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

 

MEGHÍVÓ